Jupuitu’ „tonifiat” si Morometele bugetar


Cum o dam cum o frecam cum o lovim cum o izbim cert e ca ajungem la aceeasi concluzie: poporul roman are salcie in loc de coloana vertebrala „ergo” suntem nevertebrate, „ergo” suntem degeaba – intr-un limbaj golanesc fata de care dezavuez.

Totusi, avem cativa titani ilustri care ne-au prezentat intr-un fel acum multe decenii si felul…se dovedeste universal-valabil.
Azi, ma refer la noua „reforma a statului”, ultima manea super-slagar marca Zeus de Cotroceni si anume cele doua cifre magice: 25 si 15 (la suta, evident). Tanjesc si eu spre excelenta, putina cata are tara asta dar ma agat de orice „carlig” de demnitate si inteligenta care, cum necum, s-a nimerit sa se nasca aici, la Dambovita.

Victor Rebengiuc e omul care a facut din actorie un cult si un fel de a colora monotonul mediocritatii caracterizante la nivel „macro-economic”.
De asemenea, Victor Rebengiuc e unul din putinii romani care inca mai gandesc.

Si pur si simplu, Victor Rebengiuc este omul care ma face sa zambesc si sa nutresc la o astfel de constructie umana de fiecare data cand reda inca un recital de excelenta. Mai am nevoie si de astfel de momente, ca de labareala si manelisme, multumesc providentei!

Si am ajuns si la momentul vizat direct de titrarea postului: un moment video referential pentru ce ni se pregateste: „Grasu’ de bugetar in tandem cu schilodu’ de la privat”.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu