Mineriade?? Unde, unde?


Sunt un cinefil, de obicei savurez cate un film cu mult patos. Da’ ce mi-a fost dat sa vad in ultimele 2-3 saptamani…asa ceva, cerule mare!

Am sustinut sus si tare (si continui sa o fac, pentru realitatea e dura da’ vad ca suntem masochisti) ca suntem un popor extrem de intors si ciudat. Cand, printr-o conjunctura hada a sortii, mai scoatem un deget, un coi din balta mocirloasa in care de odihnim raturile nu sorbim bine din decenta civilizatiei si ne futem singuri o bata in cap; la loc cu tine, ce ma-ta cauti afara!

Zilele trecute mi-a fost confirmat faptul ca nu exista entertainment mai tare decat politica de la noi de pe maidan. Peste toti si toate – motiuni, televiziuni ale mogulilor care se straduiau sa le explice cretinilor sinistri ca daca tai 25 respectiv 15 % din lefuri si pensioare nu reprezinta o garantie ca din 2011 sau mai stiu eu ce termen de cacat o sa bagam din nou o nara in atmosfera occidentala, ca sa ne mai rupen nitel in figuri si peste toate zbuciumurie cu care se confrunta societatea romaneasca, ideea finala poate fi transpusa intr-o schema extrem de simpla si evocatoare:

1(unu) baiat – Basescu Traian  =>  a mictionat(s-a pisat) pe democratie in Romania  =>  si controleaza tot, adica  =>  Servicii Secrete, Guvern, Parlament, Parchet, DNA, Curtea Constitutionala si in concluzie  =>  vocea poporului e mai „vocala” ca niciodata.

PS: Priviti echipa de „jurnalisti” ( a se citi limbi catifelate) care prezinta zilnic faptele actualitatii, intr-un mod care face cinste tagmei jurnalistice.

La cum arata, cel putin cei doi distinsi din spatele duduii, ei in sine sunt niste evenimente.

Dar despre „impartialii” cu pupile portocalii, alta data.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu